Leírás

Az abirateron analóg, amely hatékonyan és visszafordíthatatlanul gátolja a CYP17 enzimet az emberi szervezetben. Ezért gátolhatja az androgének szintézisét a forrásból, és gátolja az androgénfüggő prosztatarák növekedését. Az Abiraterone-t 2012-ben hagyta jóvá az FDA az áttétes kasztráció-rezisztens prosztatarák kezelésére. Az egyes betegek havi gyógyszerköltsége az Egyesült Államokban nem zsebbarát. Még első osztályú kereskedelmi biztosítással is. Az általános Abiraterone Abirapro, Xbira 250mg márkanév alatt kapható.

A prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb daganattípus világszerte. A férfiak körülbelül 1/9-énél diagnosztizálnak prosztatarákot élete során. 2018-ban körülbelül 1,3 millió újonnan diagnosztizált beteg volt világszerte. Becslések szerint 2019-ben 174 650 betegnél diagnosztizálnak prosztatarákot az Egyesült Államokban. Kínában a prosztatarák a férfiak leggyakoribb urogenitális rákja, előfordulási aránya körülbelül 9,8/100 000 ember. Mielőtt belemerülnénk az Abiraterone költségébe, tudnunk kell, hogyan kell bevenni.

Hogyan kell szedni?

• Ez csak férfiak számára alkalmas.
• Éhgyomorra vegye be legalább 1 órával étkezés előtt vagy 2 órával étkezés után.
• A gyógyszer bevétele előtt igyon egy korty vizet, hogy megnedvesítse a torkát, nehogy a gyógyszer hozzátapadjon a száj falához vagy a nyelőcsőhöz.
• Vegye be a gyógyszert ülő vagy álló helyzetben 200 ml meleg vízzel. Vegye figyelembe, hogy a gyógyszer bevétele után nem tanácsos azonnal lefeküdni. Várjon 20-30 percet, mielőtt lefekszik.
• A tablettát egészben nyelje le, és ne rágja szét, ne törje össze vagy törje össze.

Mit tegyek, ha elfelejtettem bevenni a gyógyszerem?

Kérjük, időben konzultáljon orvosával, hogy személyre szabott útmutatást kapjon.

• Általában, ha kihagyott egy adagot, várhat a következő napig a szokásos adag bevételével.
• Ne vegyen be 2 vagy több adagot egyszerre.
• Ha két adagot kihagyott, forduljon orvosához.

Mit tegyek, ha visszaélek vele?

• A gyógyszereket gyermekektől elzárva kell tartani. Ha véletlenül lenyelte, kezelje őket az alábbiak szerint:
• Ha nincs nyilvánvaló kellemetlenség, figyelhet a légzésére, a pulzusára, a vérnyomására stb. Sürgősségi orvosi ellátásra egyelőre nincs szükség.
• Ha súlyos testi tünetei vannak, mint például allergia, vér a vizeletben, emelkedett vérnyomás vagy vércukorszint, azonnal forduljon orvoshoz.

Abiraterone ára az USA-ban, Malajziában

Tehát kíváncsi az Abiraterone költségeire az USA-ban, Malajziában? Ez márka és általános változatban is elérhető. Eredeti márkára ne is gondoljon, mert az ára több mint 9000 dollárra ugrott. A generikus gyógyszerek közül az indiaiak viszonylag olcsók. Az indiai Glenmark általános abirateronja körülbelül kevesebb, mint 2 dollár tablettánként. Vannak, akik online ügynökökön keresztül vásárolták a termékeket, de a vásárlás után is nehéz volt megállapítani a valódiságot és a drágát. Valójában India nagy jelentőséget tulajdonít az e-kereskedelemnek. megvásárolhatja az Abiraterone-t online a hivatalos weboldalunkról, és közvetlenül az országába szállíthatja.